ایران

مراسم نکوداشت مقام معلم و تجلیل از استادان هیات علمی موسسه

۱۴۰۰/۲/۱۹
مراسم نکوداشت مقام معلم و تجلیل از استادان هیات علمی موسسه

به گزارش روابط عمومی موسسه، هم‌زمان با فرارسیدن  سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت روز معلم و مقام استاد، مراسمی با حضور، دکتر مهدی سقایی «رئیس موسسه»، دکتر علی اصغر جباری « معاون دانشجویی وفرهنگی »، دکتر سید مجتبی حاجی میرقاسمی «معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی»، و با حضور اعضای هیات علمی موسسه به‌ صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

در ابتدا رییس موسسه با آرزوی قبولی طاعات و عبادات به مهمانان گرامی خیر مقدم عرض نمودند.

در این نشست، دکتر اسماعیل تاجیک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد مطهری، روز معلم و مقام استاد و ذکر بیاناتی از قرآن کریم، از تلاش‌های مستمر و فعالیت‌های ارزنده علمی و پژوهشی اعضای هیات‌علمی موسسه، تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه رییس موسسه با اهدا لوح تقدیر و هدایا از استادان محترم تقدیر و تشکر نمودند.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه حکیم جرجانی می باشد.
طراحی و کد نویسی توسط هیرکانا