بازدید امروز: 587 نفر

۱۴۰۲/۱۱/۸
اطلاعیه انتخاب واحد

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند؛

? انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲  از روز چهارشنبه مورخ  ۱۴۰۲/۱۱/۱۱تا روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۹از طریق پورتال دانشجویی فعال می باشد.

?چنانچه دانشجویی در زمان انتخاب واحد، خارج از چارت ترمی مربوط به رشته تحصیلی خود انتخاب واحد نماید، قطعا در ترم های آینده با مشکل جدی مواجه خواهد شد.(امکان اضافه شدن یک ترم تحصیلی بیشتر وجود دارد).
?کلیه دانشجویان موظف هستند طبق چارت درسی مربوط به رشته خود و با رعایت هم نیاز و پیش نیاز انتخاب واحد نمایند.

?کلیه دانشجویان موظفند در مهلت تعیین شده در تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ انتخاب واحد نمایند.

?انتخاب واحد دانشجویان بعد از تاریخ مذکور مشمول جریمه خواهد بود.

⚡️ برای این دانشجویان بدون انتخاب واحد در نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات تحصیلی منظور خواهد شد.

شروع کلاس ها:
روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ می باشد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه حکیم جرجانی می باشد.
طراحی و کد نویسی توسط هیرکانا