بازدید امروز: 52 نفر

۱۴۰۳/۶/۵
اطلاعیه انتخاب واحد

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند؛

♦ انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1404 -1403  از روز شنبه مورخ  1403/06/03تا روز جمعه مورخ 1403/06/09از طریق پورتال دانشجویی فعال می باشد.

♦چنانچه دانشجویی در زمان انتخاب واحد، خارج از چارت ترمی مربوط به رشته تحصیلی خود انتخاب واحد نماید، قطعا در ترم های آینده با مشکل جدی مواجه خواهد شد.(امکان اضافه شدن یک ترم تحصیلی بیشتر وجود دارد).
♦کلیه دانشجویان موظف هستند طبق چارت درسی مربوط به رشته خود و با رعایت هم نیاز و پیش نیاز انتخاب واحد نمایند.

♦کلیه دانشجویان موظفند در مهلت تعیین شده در تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 انتخاب واحد نمایند.

♦انتخاب واحد دانشجویان بعد از تاریخ مذکور مشمول جریمه خواهد بود.

♦ برای این دانشجویان بدون انتخاب واحد در نیمسال اول 1404-1403 مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات تحصیلی منظور خواهد شد.

شروع کلاس ها:
روز دوشنبه مورخ 1403/07/01 می باشد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه حکیم جرجانی می باشد.
طراحی و کد نویسی توسط هیرکانا